Press Pixels
Background Slider

WIE ZIJN WIJ ?

Wie is Stefter?

Al meer dan 30 jaar is Stefter toonaangevend op het gebied van caraudio,  multimedia, navigatie en alles wat daar om heen hangt. Stefter is een groothandel wie levert aan o.a.het garagebedrijf, de inbouwspecialist, de automaterialen grossier, auto importeurs etc. Het bedrijf is in 1984 opgericht in Hoogeveen. Momenteel heeft Stefter ongeveer 2.000 vaste klanten in Nederland en daarbuiten. Voor wie zich graag laat adviseren door specialisten is Stefter Caraudio & Multimedia dé leverancier.

Ervaring en bekwaamheid:

De car audio en multimedia markt heeft voor ons geen geheimen meer. Sinds 1984 staat ons bedrijf bekend als een centrum waar de vinger aan de pols wordt gehouden als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden op dit gebied. Deze jarenlange ervaring en knowhow stellen wij graag ter beschikking aan onze klanten.

Naast het bezoek van onze vertegenwoordigers houden wij onze klanten op de hoogte middels mailingen en staat ons enthousiaste team van binnendienstmedewerkers dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Tevens hebben we een goede naam hoog te houden als het gaat om een zorgvuldige selectie in de merkenkeuze en het strikt vasthouden aan de kwaliteit en service.

Maatwerk is bij ons standaard:
Hoewel wij leveren aan diverse segmenten van de markt, kan iedereen rekenen op een klanteigen benadering en aanpak. Of het nu gaat om een garage, grossier, auto-importeur, retail of inkoopcombinatie, Stefter heeft een oplossing of aanbieding op maat. Met onze kennis kunnen wij u snel van dienst zijn met een persoonlijk advies.

Snel en efficient:
Uw klant eist dit immers ook van u. Orders worden op onze verkoopafdeling direct verwerkt en mits deze voor 16:00 uur worden geplaatst nog dezelfde dag verstuurd. (indien vooradig) In ons magazijn houden wij de courante artikelen van alle A-merken op voorraad, zodat deze goederen binnen 48 uur kunnen worden afgeleverd. Door deze ruime sortering in merken kunnen wij leveringsproblemen voorkomen door snel voor een passend alternatief te zorgen. Ook onze internationale contacten bieden op dit gebied vaak een oplossing. Daarnaast kunnen wij onze klanten een passende en doelgerichte oplossing bieden als het gaat om inbouw van de producten. Ook het bieden van service vinden wij belangrijk. Op onze Service- en Garantie pagina, verwijzen wij naar de voorwaarden en adressen.

Hoewel wij niet in perfectie geloven, streven wij hier dagelijks naar.

Is uw interesse gewekt en bent u nog geen klant, neem dan contact met ons op via onze verkoopbinnendienst.  Zij staan u graag te woord.

Stefter caraudio & multimedia
Oosterbracht 15 

7821CC Emmen

Tel: 0528-280820 

 Email: verkoop@stefter.nl

Inschr.nr. K.v.K Meppel : 01167791